Ajánlatok

/
Ajánlatok

Csak szoba

Jól felszerelt, egyedi berendezésű szobáink, valamint ingyenes wellness- és szabadtéri szolgáltatásaink biztosítják felhőtlen kikapcsolódásotokat.

Szoba reggelivel

Mennyei, helyi és környékbeli termelőktől beszerzett alapanyagokból összeállított reggelinkkel feltöltődve indulhattok neki a bakonyi kalandoknak.

Hétközi kedvezmény

Szabad kapacitás függvényében, a vasárnaptól – csütörtökig tartó időszakban minimum 10% kedvezménnyel foglalhattok akár 1 éjszakára is vendégházunkba.

Rólunk

A 2021-ben megnyílt Ferrata Vendégház a hazai túrázás egyik fellegvárának számító Magas-Bakony központi részén, egy patinás hangulatú bakonyi falu, Csesznek szívében található. Vendégházunk csodálatos hegyvidéki környezetben télen és nyáron egyaránt páratlan élményeket, kimeríthetetlen kikapcsolódási lehetőségeket kínál a természet szerelmeseinek, túrázóknak, biciklizést kedvelőknek, a közeli Via Ferrata útvonalakkal kihívásokat keresőknek, vagy a kristálytiszta levegőn egyszerűen csak nyugalomra, csendre, pihenésre vágyóknak.

Mennyei reggeli

Reggelinket a térség termelői és kézműves termékeiből, alapanyagaiból állítjuk össze. Fedezd fel a Bakony ízvilágát reggelizőnkben vagy a teraszon elfogyasztott villásreggelivel.

Be- és kijelentkezés

Szobádat az érkezés napján 14 – 18 óra között veheted át és a távozás napján 10 óráig áll rendelkezésedre. Ettől eltérően tervezett érkezési és távozási időpontod kérjük, előre jelezd.

A legjobb helyen

A Cseszneki Vár alig néhány perces sétával, további történelmi, kulturális nevezetességek, programok és a Balaton pedig legfeljebb egy órányi autóúttal érhetők el.

Egyszerű foglalás

Foglalási felületünkön néhány kattintással, alig 2 perc alatt megtalálhatod és lefoglalhatod a számodra legmegfelelőbb ajánlatot, online fizetési lehetőséggel.

Recepció

Felkészült kollégáinkhoz minden nap 8 – 18 óra között fordulhatsz kérdéseiddel / kéréseiddel helyben, ezen túl 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk.

Minőségi szobák

Egyedi design szobáink a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek és klimatizáltak, ezzel is biztosítva tökéletes feltöltődésed a Bakony szívében.