Pannon Csillagda (29 km)

/
/
Pannon Csillagda (29 km)

Pannon Csillagda (29 km)

A kiállítás 400 négyzetméteren mutatja be a csillagászat történetét a kezdetektől egészen napjainkig. Láthatjuk, hogyan fejlődtek a távcsövek és a csillagászati navigáció, ismerkedhetünk a meteoritok világával, s bepillantást nyerhetünk Galilei és Newton munkásságába. A kiállítás bemutatja a legizgalmasabb űrexpedíciókat, mint a Holdraszállás, az Apollo-programok vagy a Mars kutatás, és közelről vizsgálhatunk meg egy igazi szkafandert, pilóta ülést és Mars űrszondát.

A Pannon Csillagda az első és eddig egyetlen Ultra HD felbontású digitális planetárium Közép-Európában. A 8 méter átmérőjű kupolára vetített filmeket IMAX, döntött háttámlás moziszékből élvezhetjük. Az obszervatóriumban tudományos igényű távcsőpark gondoskodik arról, hogy az érdeklődők közelebbről szemügyre vehessék az égboltot.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!