Szolgáltatások

/
Szolgáltatások

Hűsítő medence a meleg napokra

A nyári hőségben csobbanjatok egyet kellemes vizű medencénkbe és élvezzétek a hűsítő hullámok közül a körülölelő gyönyörű bakonyi lankák látványát. A fürdőzést követően a parton napágyaink segítenek elérni a kívánt barnaságot.

Medencénkhez nem tartozik úszómesteri felügyelet, így azt mindenki kizárólag saját felelősségre használhatja. Kérjük, a medencébe lépés előtt használjátok a tusolót. Ez a szolgáltatásunk időszakosan, főként a késő tavaszi – nyári, kora őszi időszakban, időjárás függvényében ingyenesen használható.

Pezsdítő jakuzzi minden évszakban

7 személyes, télen-nyáron fűtött jakuzzink csak arra vár, hogy kipróbáljátok. Kapcsolódjatok ki a friss hegyvidéki levegő és madárcsicsergés testet-lelket feltöltő harmóniájában, miközben a kellemesen masszírozó fúvókák ellazítják testeteket. Két mártózás között a parton napágyaink biztosítják a kényelmet.

Masszázsmedencénk egész évben ingyenesen áll rendelkezésetekre. A jakuzzi kizárólag saját felelősségre használható. Kérjük, beszállás előtt használjátok a medence melletti tusolót.

Forrón relaxáló kombinált szauna

A szaunázás szerelmeseinek egész évben ingyenesen használható 6 személyes, modern, kombinált (infra / finn) szaunánk. Egy kiadós tavaszi, vagy őszi bakonyi túrát követően mi eshetne jobban, mint egy lazító feltöltődés a melegben

Vendégeink számára a szaunában kötelezően használandó szaunatörölközőt biztosítjuk, a szaunaházban zuhanyzó is rendelkezésre áll. A szaunát kizárólag 14 év feletti vendégeink használhatják saját felelősségre.

Ínycsiklandó reggeli, termelői alapanyagokból

Szállásotokat lehetőségetek van reggeli ellátással is foglalni. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy minőségi, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból, frissen sütött péksüteményekből állítsuk össze a nap legfontosabb étkezését számotokra. Kóstoljatok bele a környék kulináris ízvilágába hangulatos reggelizőnkben, vagy teraszunkon elfogyasztott villásreggelivel!

Ízletes vacsora a nap végén

Előrendelés alapján, minimum 15 fő részére különböző grill vacsoramenüket biztosítunk vendégeink számára. Vacsora igényeteket legkésőbb az érkezést megelőző 7 nappal van lehetőségetek jelezni számunkra, melynek keretében egyeztetjük elképzeléseiteket.

Grillteraszunkon, vagy étkezőnkben 18.00-20.00 óra között biztosítunk lehetőséget a mennyei grillfogások elfogyasztására felszolgálással.

Aktív szabadtéri játékok, játszótér

Vendégházunk hatalmas kertje számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra. A legkisebbeknek hinta, mászóka és homokozó nyújt játéklehetőséget. A nagyobbak és felnőtt vendégeink számára ingyenesen biztosítunk pingpongasztalt és -szettet, petanque készletet, tollaslabda szettet, focilabdát mini focikapuval, röplabda felszerelést, valamint kosárlabda pályát labdával.

Csodás bakonyi tájak két keréken

Tekerjetek egy jót vadiúj kerékpárjaink egyikén és élvezzétek a gyönyörű túraútvonalak látnivalóit két keréken. A környék számtalan lehetőséget rejteget, ha tekerve szeretnétek felfedezni a tájat. Programajánlónkban összeállítottunk nektek néhány útvonaltervet, melyet nem szabad kihagynotok.

A biciklik több méretben állnak rendelkezésetekre, kollégáink szívesen segítenek a megfelelő kiválasztásában.

A kerékpárok bérleti díja:

  • felnőtteknek 1 alkalommal: 5.000 Ft / nap (12 óra)
  • gyermekeknek 1 alkalommal (maximum 1 napra): 3.000 Ft / nap (12 óra)

Hangulatos kerti sütögetés barátokkal

Nyáresték egyik leghangulatosabb programja a közös sütögetés családunk, barátaink körében. Kerti sütögetőnk egész évben használható, melyhez tűzifát és nyársakat ingyenesen, helyi parasztszalonnát térítés ellenében biztosítunk számotokra.

Kérjük, ügyeljetek a tűzvédelmi szabályok teljeskörű betartására és a program végén az izzó parázs helyes eloltására.

Csesznek, a valódi túraparadicsom

Rengeteg túraútvonal indul Csesznekről, vagy halad át a környéken, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő távot. Programajánlónkban összegyűjtöttünk számotokra néhány kihagyhatatlan lehetőséget.

Vendégeinknek ingyenesen biztosítunk Nordic Walking szettet, illetve igény esetén felár ellenében elemózsiát is tudunk csomagolni az útra. Piknik csomagunk szendvicset, csokoládét, gyümölcsöt és üdítőt tartalmaz, ára 2.000 Ft.

WiFi

Ingyenesen használható, üzembiztos WiFi hálózatunk minden szobában és közösségi térben elérhető.

Parkoló

Vendégházunk kertjében 15-20 gépkocsi számára tudunk ingyenes parkolási lehetőséget biztosítani.

Takarítás

A szobákat kitakarítva adjuk át, napi, vagy extra takarítás külön térítés ellenében vehető igénybe.