Veszprémi Állatkert (36 km)

/
/
Veszprémi Állatkert (36 km)

Veszprémi Állatkert (36 km)

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen élményt nyújtó, különleges természeti adottságokkal rendelkező Állatkert kapuit 1958. augusztus elsején nyitotta meg. A festői szépségű Fejes-völgyi területen olyan hagyományos állatkerti állatok láthatók, mint az egzotikus nagymacskák, az élénk színekben pompázó vízimadarak, a mindig kíváncsi ormányosmedvék és az elragadó kis pandák. A Fejes-völgyben található az egyedileg tervezett Kölyökdzsungel játszóház és terrárium, ahol a kalandra vágyó lurkók kedvükre kúszhatnak, mászhatnak.

A felső, Gulya-dombi részen találhatók a legújabb fejlesztések, mint például hazánk egyik legszebb és legnagyobb Afrika-szavanna kifutója, ahol Magyarország legnagyobb, öt fős szélesszájú orrszarvúcsaládját csodálhatják meg a látogatók. 2014-ben megnyílt az Elefánt Park is, ahol három elefántbika kapott elhelyezést, továbbá a vizes élővilágot bemutató projekt is elkészült, ahol a borjúfókák és a pápaszemes pingvinek életébe nyerhetnek betekintést a látogatók. 2018 júliusában nyitott meg az Állatkert új Afrika szavanna játszótere, ahol a gyerekek bepillantást nyerhetnek Afrika különleges állatvilágába, a Serengeti Nemzeti Park felfedezésébe. Élményhajón eljátszhatják, hogyan érkeztek az első állatok Afrikából a Veszprémi Állatkertbe, próbára tehetik ügyességüket a drótkötélpályán, az ugrálón és a különböző mászókákon.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!